Има две противоположни тези по случая с кмета на „Младост“.

...
Има две противоположни тези по случая с кмета на „Младост“.
Коментари Харесай

Нинова: Оценката за управлението на кабинета Борисов 3 е нестабилност


Има две противоположни тези по случая с кмета на „ Младост “. Времето ще покаже по какъв начин ще завърши този случай – дали с неоправдателна присъда против Иванчева или против страната ни. Като правист по метода, по който се направи акцията, беше притеснително. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на БТВ.
„ Дано страната да се бори с корупцията и това да не е ПР акция. В румънския модел такива неща завършват с неоправдателна присъда и влизане в пандиза “, добави тя.
Нинова разяснява и абсурда с алкохола и полуголите дами, посрещнали делегатите на Европейския юношески конгрес у нас. „ Това е скандално. Изложихме се. Даваш на Европа никаква политика и да ги забавляваш с алкохол и полуголи дами “.
По отношение настояването на Българска социалистическа партия за понижаване на депутатските заплати и отпуските, Корнелия Нинова сподели: „ Нали законите в България важат за всички? Кодексът на труда споделя какъв брой дни ще почиваме през годината, а за депутатите има настрана предписание. Законност или популизъм е това? “.
Лидерът на опозиционната дефинира първата година от ръководството на кабинета "Борисов 3 " като несигурно. „ Заради многото спорове вътре в самата коалиция. Нестабилност в обединението, в обществото поради митингите всеки ден. Безуспешна политика по значимите въпроси - опазване на здравето, обучение. Няма действителен резултат за живота на хората ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР