Има две анонсирани от страна на Ubisoft игри, които година

...
Има две анонсирани от страна на Ubisoft игри, които година
Коментари Харесай

Ubisoft не са изоставили работата по Beyond Good and Evil

Има две обявени от страна на Ubisoft игри, които година след година по този начин и не излизат и оскъдната информация за създаването им е извънредно отчаяние, защото и двете заглавия дават обещание голям капацитет. Става дума за продължението на класиката от 2003 Beyond Good and Evil и Blood & Bones. И тази седмица получаваме все по този начин нищожна нова информация за една от двете игри. Което е позитивно, несъмнено, но…

Анонсирана, Beyond Good and Evil 2 очевидно има проблеми. През годините видяхме обещаващи концептуални рисунки и дори малко. Супер звучи и концепцията за Space Monkey Program, която ще приобщи елементарните геймъри към работата по Beyond Good and Evil 2, а най-хубавите основани от тях персонажи, хрумвания, музика и активи ще влязат във финалната версия на играта. Слухове през годините посочваха по какъв начин Beyond Good and Evil 2 ще излезе на еди-коя си дата или пък, че, до момента в който самите Ubisoft твърдят, че работят по нея, само че само това.

GameBolt предава, че неотдавна барселонският клон на Ubisoft, които са едно от студиата, които оказват помощ на Ubisoft Montpelier в създаването на Beyond Good and Evil 2, разгласиха в обществената мрежа Twitter, че афишират свободна позиция за старши геймплей аниматор. Самото известие звучи общоприетоо, само че въпреки всичко е забавно описването на играта, като „един от най-амбициозните планове на Ubisoft досега“. През ноември предходната година се появиха репортажи, че играта е много надалеч от финалната си версия, а по-рано се появи и информацията, че работата по Beyond Good and Evil 2 е в напълно предварителна фаза. Което звучи в действителност обезсърчително – въпреки всичко Beyond Good and Evil 2 беше обявена преди осем години.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР