Има двама задържани полицаи от столично районно управление, потвърди за

...
Има двама задържани полицаи от столично районно управление, потвърди за
Коментари Харесай

Маринов: Двама полицаи са задържани за разпространение на наркотици

Има двама арестувани служители на реда от столично районно ръководство, удостовери за БГНЕС министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Двамата униформени са задържани през днешния ден след извършено против тях следствие за разпространяване на опиати от Дирекция „ Вътрешна сигурност “, в чието полезрение са попаднали още преди няколко месеца.
Вътрешният министър посочи, че сигналът за тяхната незаконна активност е подаден от Столичната дирекция на вътрешните работи.
Полицаите са чиновниците на Четвърто районно ръководство в столицата.
„ В момента вървят още процесуално-следствени дейности, тъй че всяка друга информация ще попречи на следствието “, акцентира Маринов и увери, че незабавно след привършване на следствените дейности Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ще излязат с публична информация по случая.
„ Както съм казвал и преди – имаме безспорна неотстъпчивост към такива случаи. За страдание това са млади чиновници, на 2-3 години работа.
Ние го следим като наклонност, че тези, които постъпват, до 5-тата им година на работа има рисков интервал, в който има опция те да се подадат на външен напън и да тръгнат по неприятен път “, безапелационен е министър Маринов.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР