Има двама души, които се крият - Кирил Петков и

...
Има двама души, които се крият - Кирил Петков и
Коментари Харесай

Василев и Петков са проксита на Прокопиев, каза Карадайъ

„ Има двама души, които се крият - Кирил Петков и Асен Василев. В петъчния ден имаше блицконтрол, на който бяха длъжни да участват “, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред Нова телевизия.

По думите му службите са споделили мното тревожни неща по адрес на Кирил Петков. „ Тази тематика Кирил Петков я е използвал и службите за персонална приложимост. Никой не опроверга това мнение на председателския съвет “, съобщи Карадайъ. 

Той добави, че всеки посланик, който работи срещу националните ползи, би трябвало да бъде изпъден от България без значение дали е от Русия. След като е осъществен един акт, без значение кой е сложил ултиматум, не ги одобряват. „ Никой няма право. Другата страна на въпроса е кой и дали в границите на закона е извървял този път и с каква цел “, сподели още той.

Карадайъ акцентира, че има сигнали до прокуратурата за Кирил Петков по тематиката за златните паспорти.

Лидерът на Движение за права и свободи е безапелационен, че президентът би трябвало да свика КСНС, без значение че Кирил Петков е в оставка.  

„ Ако вредят на националните ползи на България “, отговори Карадайъ на въпрос по какъв начин ще реагира придвижването, в случай че изгонят 70 турски дипломати на следващия ден.

„ Дали ще успее, ще забележим, само че явлението в последния месец е доста забавно. Според тях е вярно да се купуват народни представители като на битпазар “, изясни ръководителят на Движение за права и свободи във връзка проектокабинета на Асен Василев.

Липсата на нормалност и разговор е огромният проблем в нашата политика в последното държавно управление или последната една година. Като се изключи държавното управление на Пламен Орешарски в последните 12 години Движение за права и свободи е било в съпротива.

„ Кирил Петков и Асен Василев са проксита или аватари на Иво Прокопиев. Най-нормалното е в тази ситуацияда се отиде на избори, само че всички да отидат с цели за бъдещето на страната, а не с опълчване и ненавист “,, сподели още Карадайъ.

На въпрос дали Делян Пеевски ще остане част от Движение за права и свободи, Карадайъ съобщи, че депутатът им е част от партията.  

По въпроса за премахването на обект до летните сараи в Росенец, Карадайъ съобщи: „ Фирмата, която е сложила преместваем обект на мястото на монолитна постройка, която е купила от „ Лукойл “, го е премахнала. На мястото на тази монолитна постройка е сложена сглобяема къща. Тази тематика ми замязва на това преди 13 година Моделът не е друг на „ Промяната “ и на ГЕРБ. Тогава отстраниха едно барбекю, беше огромна сензация за цялата страна. Копи и пейст модел. Казваме за тези, които приказват, че са смяна, те са смяна в продължение на същия модел на ГЕРБ, само че в по-лоша посока ", сподели още водачът на Движение за права и свободи. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР