Има два вида продукти за лице – „видими“ и „невидими“.

...
Има два вида продукти за лице – „видими“ и „невидими“.
Коментари Харесай

Един продукт за лице, който всички трябва да ползваме. И не е грим

Има два типа артикули за лице – „ забележими “ и „ невидими “.

Видимите, евентуално към този момент се досещате, са тези, които ни дават моментална смяна – червилото, сенките, ружът, декор дьо тенът.

С едно придвижване на памучното тампонче обаче тези наши забележими помощници в хубостта изчезват и си оставаме ние – с кожата, устните и бръчиците, които си имаме.

Невидимите артикули за лице обаче са тези, които същински се грижат за нас. Те не се изтриват с едно придвижване на памучето за събаряне на грим и ни оказват помощ да се харесваме и заран рано – когато още не сме нарисували красивата маска на лицето си.

 ексфолиант Thinkstock

За страдание доста девойки, а и зрели дами подценяват силата на бялата козметика, мислейки, че тя не работи.

Всъщност вярното разчистване и поддържане на лицето е безусловно належащо освен поради хубостта, само че и поради здравето ни.

Както не си лягаме вечер с неизмити ръце, по този начин не би трябвало да си лягаме и с неизмито лице.

По него полепват същите прахуляк, нечистотия и натурален себум, както по ръцете ни.

 ексфолиант Thinkstock

Затова и неуморно повтаряме, че лицето всяка вечер би трябвало да се почиства с тоалетно мляко и тоник или с мицеларна вода.

Но тъй като обещахме в заглавието да приказваме единствено за един артикул, а не за всички, е време да представим обичаната ни звезда измежду бялата козметика – ексфолиантът за лице.

 ексфолиант Лореал

Той е нужен както за дамите с по-мазна и груба кожа, по този начин и за тези с сензитивна и суха кожа.

Благодарение на ексфолирането един път или два пъти седмично, кожата ви ще стартира същински да диша, тъй като ще премахнете мъртвите кафези и замърсяванията.

Ексфолиращите частици почистват порите и понижават черните точки, белите милиуми и всички неравности и грапавини по кожата.

В взаимозависимост от кожата, можете да изберете артикул с по-фини или по-едри частици, с подхранващи масла или леко изсвестляващи плодови киселини.

Важното е след използването на ексфолианта да усетите кожата си по-чиста и свежа, само че не и по-опъната и „ скърцаща “.

Това е сигнал, че сте прекалили с търкането.

А по-късно, когато пристигна време за нанасяне на „ забележимата “ козметика, ще видите какъв брой по-лесно се нанася и какъв брой по-естествено седи.

Без резултат „ маска “ и без да се вижда от километър, че се пробвате да замаскирате някакви недостатъци.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР