Има два вида изневери – такива, които се случват само

...
Има два вида изневери – такива, които се случват само
Коментари Харесай

3-те зодии, които изневеряват системно

Има два типа изневери – такива, които се случват единствено един път и в никакъв случай повече не се повтарят, както и такива, които се случват редовно и лъжата в никакъв случай не стопира. Ето кои са зодиите, които си падат по дългите изневери и тайните връзки:
ТЕЛЕЦ: Телците се обвързват с всичко, с което се захванат в живота, без значение дали това е връзка, дълготраен работен ангажимент и какво ли още не. Представителите на тази зодия не обичат да трансформират доста внезапно живота си и по тази причина вършат едно и също нещо за дълги интервали. Това важи с цялостна мощ и за тайните им изневери, които постоянно се трансформират в загадка връзка, тъй като в никакъв случай не са еднократни. Телците са прекомерно влюбчиви и това им е казусът. Те хем обичат индивида, с който са, хем си падат и по този, с който изневеряват на половинката си. Живеят чудноват двойнствен живот, който по още по-странен метод им подхожда. Смятат, че не вършат нищо неприятно, тъй като щастието е субективно, а какво по-хубаво от това да си дарил двама души с обич и внимание. Разбира се, от време-на време гузната им съвест проговаря и в тези моменти вършат някой благ жест към половинката си, с който смайват индивида до себе си и с това гузната им съвест изчезва! Затова, в случай че имате връзка с Телец и той от нищото направи голям жест към вас, безценен подарък или отмора, имайте си едно мислено.
 Най-истеричните съпруги измежду зодиакалните знаци Най-истеричните съпруги измежду зодиакалните знаци
Специалистите по биоенергия разпознават 7 неща, от които би трябвало да се откажете, с цел да бъдете по-щастливи. Истериите несъмнено не вод...
ЛЪВ: Лъвовете просто обичат да си пробват силите и да видят дали чарът им още работи. Те имат потребност непрестанно да си потвърждават, че са мечтани, че още имат силата да привлекат, който си изискат и тези игрички ужасно им харесват. Когато един Лъв е в сериозна връзка, не счита, че е задължен да се лимитира единствено с нея, стига да е примерен в тази връзка и нищо да не липсва на половинката му. Ако всичко е наред, им светва зелената светлина, че имат право малко да се позабавляват. За страдание Лъвовете не знаят по кое време да кажат „ край “ на една спекулация, по тази причина те не престават с години, без никой въобще да схваща. Абсолютни факири са на това да крият изневерите си и шансът половинката им да ги хване, е най-малък. Лъвовете обичат рисковите игрички и това им е в кръвта – в никакъв случай няма да спрат.
СКОРПИОН: Скорпионите са доста обидчиви, бързо се сърдят, мъчно им минава и това е огромен проблем във връзките им. В композиция можем да кажем и че са извънредно отмъстителни, а тук към този момент идва драмата. Когато се скарат с половинките си и решат да им отмъстят, единственият метод за тях е просто да изневерят. Така се усещат добре, усещат правдивост, а и знаят, че към момента са мечтани и могат да имат който си изискат. Връзките им не престават дълго, даже откакто обидата им е предходна, просто тъй като им харесва да имат пристрастеност на два фронта и не виждат нищо неприятно в това. Ако ги попитате за какво го вършат, просто ще ви кажат, че един път се живее и човек би трябвало да живее по този начин, както му харесва.
 
 
 Рейтинг на най-красивите знаци на зодиака Рейтинг на най-красивите знаци на зодиака
Всеки от нас е хубав по собствен метод, само че астролозите имат вяра, че всред всички зодиакални знаци могат да се разграничат някои изключител...
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР