Има два варианта за правителство - или на посолството на

...
Има два варианта за правителство - или на посолството на
Коментари Харесай

Костадинов: Има два варианта – правителство на американското посолство или такова на „Възраждане”

Има два разновидността за държавно управление - или на посолството на Съединени американски щати, или държавно управление на „ Възраждане “. Това съобщи в предаването „ Тази заран “ по bTV ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Тъй като към момента не са излезли окончателните резултати би трябвало да сме внимателни в мненията, само че несъмнено считам, че „ Възраждане “ е първостепенна политическа партия “, безапелационен е той.

Костадин Костадинов акцентира, че към този момент са в тройката на политическите субекти в България. „ На второ място желая да напомня, че в предходния състав на Народно събрание значително съставянето на държавно управление зависеше от „ Възраждане “. Ако ние бяхме решили, по сходство на други политически партии, да предадем своите гласоподаватели и да създадем компромис в името на това да влезем във властта, тези избори в този момент нямаше да ги има “, означи той.

Според него ориста на България от ден на ден зависи от тези, които са избрали „ Възраждане “, а що се отнася до партията – тя върви с мудни крачки към първото място.

„ Няма по какъв начин да има работещо държавно управление без „ Възраждане “. Ако тези две политически сили, които са на първо и второ място, решат да сформират държавно управление, на процедура няма да е поради тяхната воля, а поради тази на американския дипломат “, сподели още той.

Костадин Костадинов акцентира, че сега има два разновидността – или държавно управление на посолството на Съединени американски щати, или държавно управление на „ Възраждане “. Трети вид съгласно него няма.

„ Дори и да създадат държавно управление – то няма да е устойчиво. Нагласите на техните гласоподаватели съгласно социологическите организации демонстрират, че те не желаят държавно управление сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Или по-скоро едните желаят, а другите не желаят. Няма по какъв начин една такава настройка да бъде постоянна “, сподели още той.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!      

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР