Има два варианта за кабинет. Единият е кабинет на Възраждане,

...
Има два варианта за кабинет. Единият е кабинет на Възраждане,
Коментари Харесай

Георгиев: Има два варианта за правителство - на "Възраждане" и кабинет "Франкенщайн"

Има два разновидността за кабинет. Единият е кабинет на Възраждане, в случай че народът гласоподава доверие. Другият е кабинет вид Франкенщайн, изработен под диктат от американското посолство. Кабинетът на „ Възраждане “ ще ръководи независимо. Ние сме получавали доста предложения за обединения, постове, само че всичките сме отхвърлили. Това сподели Ангел Георгиев от „ Възраждане “ в студиото на „ Денят онлайн “ по NOVA NEWS.

Той не счита, че изборите са застрашени поради бомбените закани. Политикът уточни, че това е „ тест за здравия разсъдък на популацията и дали ще се подадем на внушения, изпратени неизвестно от кое място “.

По негови думи статуквото има интерес да плаши хората.

Политикът сподели още: „ Спешните решения са тези, които под натиска на американското посолство се пробват да ни накарат да вземем – да ни включат във войната в Украйна, да банкет еврото. “ Той бе безапелационен, че от „ Възраждане “ ще се опълчват на „ външния напън и внушения “.

Георгиев разяснява и проблема със Северна Македония. Политикът изясни целите на „ Възраждане “ и ограниченията за преодоляване на инфлацията. Той разяснява също по този начин войната в Украйна и позицията на България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР