Има два типа хора: такива, които разбират от романтика и

...
Има два типа хора: такива, които разбират от романтика и
Коментари Харесай

Тест: Първото, което видите, показва колко сте романтична

Има два вида хора: такива, които схващат от романтика и такива, които концепция си нямат по какъв начин стават нещата.

Ако смятате себе си за сантиментална персона, най-вероятно обичате това свое качество. Ако сте човек, който не се приема за сантиментален, най-вероятно просто не допускате романтиката до себе си!

Може и да си мислите, че сте изцяло наясно във връзка с това, какъв брой сте сантиментални, само че хората в живота ви може и да не са съгласни с вас. Един метод да определите дали сте сантиментална натура, или не, е като извършите този бърз тест, учреден на оптическа заблуда.

С помощта на този елементарен образен тест, за секунди може да разберете до каква степен душата ви е отворена за романтика. Просто погледнете оптическата заблуда по-долу и вижте какво ще забележите първо. След това прочетете под фотографията какво споделя за вас първото нещо, което е привлякло погледа ви.



Резултати:

Момчето

Ако сте видели първо момчето, хората смятатм че сте хлапашки запленени от всичко сантиментално, даже и да не ви е прелестно да си го признаете. Докато вие може би се смятате за човек, който е извънредно мек и сантиментален, хората към вас считат, че вие имате дълбокото детско предпочитание да изживеете своя баснословен благополучен край.

Момичето

Ако момичето е било първото нещо, което е привлякло погледа ви, хората към вас считат, че сте захласнати от всичко, обвързвано с обич и романтика. В визиите им надали не непрекъснато си носите копие на „ Брулен хълмове ”... и може би не са прекомерно надалеч от истината!

Вие не сте персона, която се срами от сантименталното в себе си, само че от време на време това може да заблуди хората и да ги накара да си помислят, че нищо друго не влиза в ползите ви.

Черепът

Ако сте забелязали първо черепа, хората считат, че вие не обичате да губите време, сила и старания за неща като „ романтика ”. Обкръжението ви ви възприема като образован и реален човек и приема по дифолт, че вие не сте склонни да се занимавате с неща, които елементарния човек би нарекъл „ произволи ”.

Истината е, че имате уязвимост към романтиката, когато всичко е направено с усет. Вие сте на мнение, че това са строго интимни персонални въпроси. В същото време се тревожите, че в случай че хората разкрият тайната ви, ще трансформират отношението си към вас.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР