Има два основни модела за това какъв трябва да бъде

...
Има два основни модела за това какъв трябва да бъде
Коментари Харесай

Николай Малинов: Европа не прави нищо, за да оцелее и изцяло слугува на САЩ

" Има два съществени модела за това какъв би трябвало да бъде светът. От едната страна са Китай, Русия, Индия, 90% от арабския свят, немалка част от Латинска Америка. Те оферират концепцията за обичайни полезности, мощна страна и многополюсен свят. От другата страна са Съединени американски щати и слугинажът от Европа, които оферират евроатлантически свят с еднополюсен модел, като полюсът е Америка, диктатурата на малцинствата, джендърските малцинства ", това сподели пред БНР Николай Малинов, ръководител на национално придвижване " Русофили ".

И добави, че тези две хрумвания са във война - икономическа, комерсиална, финансова.

" Хегемонът Америка държи технологиите, средствата за всеобща информация, филмовата промишленост. Най-потърпевша във всички тези войни е Европа. Европа не прави нищо, с цел да оцелее. Изцяло слугува на Съединени американски щати ".

" Път, в който Европа и Азия са дружно. Или път, в който се противопоставяме на Изтока. Сблъсъкът е цивилизационен, нямаме право да не приказваме за това нещо. България е трансмисия сред Изтока и Запада и като такава сме били потребни и за себе си, и за човечеството. Ние би трябвало да се стремим към неутралитет. Да бъдем неутрална суверенна страна. В Народното събрание и във властта се толерират русофобията, опълчването, само че имаме народ, който в болшинството си е русофилски. Ако не преодолеем тези диспропорции, ще изчезнем. Трябва да преосмислим от коя страна сме ", съобщи Николай Малинов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР