Има два начина да биеш Айнтрахт според мен. Първият е

...
Има два начина да биеш Айнтрахт според мен. Първият е
Коментари Харесай

Очко Бибочко атакува правилния футбол на Рибаря с диалект

" Има два метода да биеш Айнтрахт съгласно мен. Първият е характерен за множеството български тимове през множеството време. Нареждаш се откъм гърба и чакаш да се отвори някакъв късмет. ЦСКА е правил чудеса по този метод и в действителност е пътеводна светлина за останалите ", съобщи един от почитателите на Левски и някогашен ръководител на Тръст " Синя България " - Васил Колев.

Журналистът не пропусна и да нападна някогашният ментор на Левски - Станимир Стоилов, с който очевидно не са в доста положителни връзки. Колев, прочут във фенските среди с прякора Очко Бибочко, продължи да проучва вчерашния мач с Айнтрахт, който сините изгубиха с 0:2 във Франкфурт и отпаднаха от евротурнирите.

" Вторият е " верният футбол " на рибаря с диалекта. Е, против такива като Айнтрахт постоянно има риск да вземеш петица. Но го има и против такива като Киево ", показа още той.

" Левски се подреди в отбрана в Скопие и Франкфурт (макар че Шкупи беше досадно слаб съперник) и игра верен футбол в Беер Шева. Разбира се, Николай Костов не може да бъде подложен на критика за избора си във Франкфурт. Все отново на 61 години съвсем половината му мачове в Европа са през този сезон с Левски. Освен това прекомерно постоянно в евротурнирите се играе прагматичен футбол ", добави Колев.

" Остава някакво страдание за пропуснат късмет, само че генерално видяно, този сезон в Европа си беше премеждие за Левски и най-много за левскарите. А в този момент накъде? Титлата и нищо друго съгласно мен! ", приключва Васил Колев поста в профила си във Facebook.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР