Има достатъчно данни за съпричастна в определена степен дейност на

...
Има достатъчно данни за съпричастна в определена степен дейност на
Коментари Харесай

Има данни за съпричастност на служители на МВР: Рашков за катастрофата

Има задоволително данни за съпричастна в избрана степен активност на чиновници на Министерство на вътрешните работи. Това разгласи Бойко Рашков на брифинг в Министерския съвет в четвъртък по отношение на злополуката в София, при която починаха две дами. 

" Ще изследваме в елементи шофьорската история на този човек. Отделно събираме материали и по друго досъдебно произвеждане против него ", сподели още Рашков.

Той удостовери, че Георги Семерджиев е без брошура от 2005 година Въпреки това, оттогава до съдбовната вечер на случая на бул. " Черни връх ", е карал ралични МПС-та. " Предприемани са десетки дейности на Министерство на вътрешните работи против него, в това число са изпращани материали в прокуратурата ", заяви силовият министър в оставка.

Той сподели още, че е разпоредил група от чиновници на разнообразни звена в Министерство на вътрешните работи да ревизират всички случаи, свързани със Семерджиев. " Те са десетки за миналите 16 години. Трябва да установим какво отношение е взето по отношение на него ", акцентира Рашков.

" Имаме безспорни данни, че се е постарал да получи шофьорска брошура от Швейцария. С този документ той се е представял при няколко инспекции - при едната е избягал. Този документ, въпреки и подправен, е останал в ръцете на полицейските чиновници ”, добави Рашков.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР