Има доста въпросителни около инцидента с главния прокурор Иван Гешев,

...
Има доста въпросителни около инцидента с главния прокурор Иван Гешев,
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСО с много въпроси за инцидента с главния прокурор

Има много въпросителни към случая с основния прокурор Иван Гешев, които наподобяват съмнителни. Това съобщи пред БНР някогашният началник на Националната работа за защита Красимир Станчев.

По думите му едно от първите неща, които би трябвало да се създадат следователно е да не се дават изказвания, под въздействието на страсти. Той засяга изказванията на ръководителят на следствието.

Станчев разяснява и включването на в следствието. Той идва час и половина преди гърмежа и незабавно е позволен да стане част от следствието. Не е съществено една страна да не може да изцеди до край ресурса на службите си, преди да потърси помощ извън, разясни някогашният началник на НСО.

Той уточни, че не е ясно по какъв начин са работили чиновници на НСО преди случая . Интересно е, че има брониран автомобил, без втори действен автомобил, който да го следва. По скоро тази кола е трябвало да им други функционалности, счита Станчев.

Той бе безапелационен, че е неприемливо да не се ревизират местата, където колата минава по мост или понижава доста скоростта.

Станчев не се ангажира да предвижда какъв брой дълго ще продължи следствието. Той разясни, че то може да се разтяга във времето. Бившият началник на НСО даде образец с, при който едвам бяха доказани окончателните присъди.

Припомняме, че на 1 май на пътя Самоков-София бе осъществен против основния прокурор Иван Гешев. Актът бе наказан остро както от родни, по този начин и от европейски политици. Магистратите в България даже излязоха на митинг в поддръжка на Гешев. Разминаванията в изказванията на Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и обаче породиха доста подозрения, дали случилото се е в действителност атентат. ПП/ДБ даже
 Семейството на Гешев не е било в колата при гърмежа, а той предизвикал единствено дупка в единия фар Обновена
Семейството на Гешев не е било в колата при гърмежа, а той предизвикал единствено дупка в единия фар

Министерство на вътрешните работи има насоки за причинителите, само че ревизира и версия за инсценировка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР