Има доста неща, които можете да почиствате в съдомиялна машина

...
Има доста неща, които можете да почиствате в съдомиялна машина
Коментари Харесай

Нещата, които можеш да измиеш в миялната, освен съдове

Има много неща, които можете да почиствате в съдомиялна машина с изключение на съдове и приборите. Това значи, че в доста случаи можете да комбинирате някои задания по разчистване с постоянното миене на съдове, спестявайки време и пари от сметката си за вода и ток.
Съдомиялната машина може също по този начин да извърши в действителност изцяло разчистване на някои предмети, само че не всички могат или би трябвало да се мият дружно с вашите чинии или тенджери и тигани.
Понякога е по-пестеливо да почиствате тези предмети на ръка, като употребявате доста тънка бликам доста гореща вода и четка или ги миете, до момента в който по едно и също време поливате някои външни растения.
Разбира се, от време на време даже в случай че дадена работа да употребява в допълнение количество вода и електричество, въпреки всичко си коства да почистите нещата (и множеството от тези движимости не са неща, които бихте могли да перете повече от един път или два пъти годишно).
1. Ziploc чанти
Минаване през съдомиялната машина ще разреши на употребяваните торбички Ziploc положително разчистване. Просто се уверете, че сте оставили торбата отворена върху зъбците, тъй че водата да влезе изцяло в нея.
2. Кошчета за боклуци в банята
Кошчетата за боклуци от банята могат да съберат с времето неприятни наноси. Поставете ги в съдомиялната машина (може да се наложи да премахнете горната решетка) и ги пуснете през естествен цикъл.
3. Пластмасови или стъклени продукти
Вашите чаши за разбъркване на бои или буркани за изплакване на четки би трябвало да се оправят добре в съдомиялната машина. Ако не почиствате постоянно тези предмети, изстъргването на ръката може да бъде много комплицирано.
4. Пластмасови аксесоари за коса, шноли и други
С течение на времето тези артикули могат да се зацапат от масла и артикули за коса. Прекарайте през естествен цикъл.
 9 необикновени приложения на таблетките за миялна 9 необикновени приложения на таблетките за миялна
Днес ще ви срещнем с някои по-необичайни приложения на таблетките за миялна. Със сигурност ще останете сюрпризирани от резултата. ...
Моля, обърнете внимание: правете това единствено с пластмасови и железни предмети. Без дървени дръжки и без естествени нишки по четката.
5. Съдове за домашни любимци
Всъщност се предлага от ветеринарите да пускате съдовете за домашни любимци през съдомиялна машина най-малко понякога, с цел да се предотврати размножаването на бактерии. Можете да вършиме това дружно с чиниите за хора, в случай че нямате бебе и / или член на фамилията с проблеми с имунната система.
6. Съдове за сапун, държачи за четки за зъби, други предмети за баня
Предмети за персонална хигиена, които с течение на времето стават зацапани и с петна от варовик, могат да се прекарат през естествен цикъл на горната решетка, дружно с останалите ви съдове при рутинно миене на съдовете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР