Има доказателства, че представители на ПП са забъркани в контрабандния

...
Има доказателства, че представители на ПП са забъркани в контрабандния
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Имаме пуделче с пачки, а ПП твърдят, че е предизборна бухалка

„ Има доказателства, че представители на Политическа партия са забъркани в контрабандния канал на Николай Николов – Паскал “. Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов на влизане в Комисията

за следствие на корупционни практики в Агенция „ Митници “.

„ Ще изчакаме да забележим какво ще каже шефа на ДАНС за думите на Гешев, че този канал е бил защитаван по времето на Бойко Рашков и парите от него са отивали за избори. Ясно, че този канал не се е появил последните 3 месеца “, съобщи Йорданов.

„ Всичко, което излезе в допълнение, е добре пристигнало. Ние не сме и съд, само че може да създадем обществен един подобен проблем. Каквото успеем да създадем обществено, ще го създадем “, добави той.

„ Същото беше и с пачките и кюлчетата на Бойко Борисов. Тогава си говорихме за корупция. Сега имахме пуделче с пачки и някакви недоразумения от Политическа партия настояват, че предизборна бухалка. Значи, когато е за врага е корупция, когато е за тях, е бухалка. Този двоен критерий, в случай че обичат, да си го прегънат и да си го слагат някъде в чекмеджето “, разяснява Йорданов. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР