Има дни, в които нищо не е по-добро от черното,

...
Има дни, в които нищо не е по-добро от черното,
Коментари Харесай

Total Eclipse: Новото черно е черното

Има дни, в които нищо не е по-добро от черното, от главата до петите.

Когато желаеме да създадем усещане, без да “крещим ” с облеклата си, да изглеждаме елегантни и в огромна степен загадъчни, черното е съвършеният избор. Казват, че да се обличаш в черно прекомерно постоянно може да има тягостен резултат. Но от време на време сме в въодушевление да забъркаме една стилна черна магия – просто тъй като ни се играе на femme fatale и ни се желае непознатите да се обръщат след нас…

Самата Коко Шанел счита, че черното и бялото освен не съставляват “отсъствие на цвят ”, а в тях е събрано всичко. Според дизайнерката, тези два цвята имат безспорна хубост.

 Total Eclipse: Новото черно е черното

Когато се обличате напълно в черно:

Не оставяйте визията да звучи монотонно, а комбинирайте разнообразни текстури. Например панталон от тънък плат с жестоко плетиво, деним с копринена риза, блуза с транспарантни панели, дантела.

Погрижете се за прическата си. Черният цвят фактически носи риск да оставите усещане, че просто сте в тъмно въодушевление и сте излезли от у дома небрежно, без да се гласите прекомерно. Затова е от основно значение косата и манокюрът ви да наподобяват поддържани. Те са дребните елементи, които изиграват решаваща роля.

 Total Eclipse: Новото черно е черното

Привлечете малко светлина като сложите железни бижута в златно или сребърно.

Черното придава суровост и прекаленост и с цел да не изпие цвета на лицето ви, наложително сложете малко руж и очна линия.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР