Има дни, когато е по-добре да не купувате нищо, тъй

...
Има дни, когато е по-добре да не купувате нищо, тъй
Коментари Харесай

Ето кои са дните през април, в които не бива да харчите пари

Има дни, когато е по-добре да не купувате нищо, защото съгласно лунния календар тези дни са несъответствуващи за покупки. Закупените продукти могат бързо да се счупят или въобще да не ви подхождат. Фазата на луната въздейства на живота ни. Някои дни могат да бъдат удобни, а други в противен случай - неподходящи за осъществяване на избрани действия в дните от луниия цикъл.

Енергийната фаза на Луната може да повлияе освен на живота ни, само че и на покупките, които вършим. Астролозите предизвестяват за избрани дни, в които не би трябвало да купувате нищо, защото единствено ще пропилеете парите си. Закупените продукти ще бъдат с неприятно качество и могат да изгубят качествата си. Например, часовниците ще се повредят, облеклата бързо ще изгубят качество, а обувките могат да се скъсат единствено след няколко обувания.

За да ви зарадват покупките и да продължат да ви служат допустимо най-дълго, правете ги извънредно в удобни лунни дни, поучава Actualno.com.

Лунен календар за извършване на покупки за април 2024 година:

1 – 7 април: Лунна фаза, намаляваща луна:

В тези дни е потребно да купувате неща, които излъчват светлина – електрически крушки, фенери и други сходни. Можете също по този начин да харчите пари за вашите потребности и даже да поискате отстъпка. Това е подобаващ миг за закупуване на дарове, принадлежности, джаджи, уреди и машини.

8 април: Новолуние - не би трябвало да купувате нищо към тази дата, а и в никакъв случай в дните към новолунието. Също по този начин не се предлага да купувате книги или тетрадки. Астролозите не поучават да купувате никакви алкохолни питиета, защото те ще ви разболеят.

9 – 23 април: Фаза на луната, растяща луна - през този интервал можете да купувате всевъзможни артикули. Не би трябвало да има проблеми с покупките. Позволено е да купите нещо дребно - предмети за бита или нещо скъпо и огромно - кола или даже апартамент.

24 април: Пълнолуние - когато Луната е цялостна, би трябвало да ограничите всевъзможни покупки. Като цяло, отхвърляйте да купувате самолетни билети или туристически пакети, тъй като съгласно астролозите почивката ви може да не мине добре и да бъде провалена. Не се предлага да купувате никакви строителни материали или семена за растения, защото всичко няма да пораства добре в градината.

25 – 30 април: Отново намаляваща луна - по това време виталната сила на човек понижава, тъй че е по-добре да не вършиме импулсивни покупки. Ако е належащо, купувайте единствено артикули, с които сте осведомени. По-добре е да избягвате нова козметика или онлайн покупки на облекла.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР