Има директори на дирекция от БАБХ, които от 5-10 години

...
Има директори на дирекция от БАБХ, които от 5-10 години
Коментари Харесай

Зам.-министърът на земеделието в оставка Христанов:При контрола на границата остават много неотговорени въпроси

Има шефове на дирекция от БАБХ, които от 5-10 години работят в интерес на външни на организацията лица. „ Капитан Андреево " е единствено един случай. Това сподели зам.-министърът на земеделието в оставка Иван Христанов в предаването „ Офанзива " по NOVA NEWS.

След приключването на инспекцията ще бъде импортиран сигнал към прокуратурата и ГДБОП, разгласи той.

Той съобщи, че определението на съда за връщане на „ Евролаб 2011 " на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево " ще бъде почетено, само че то ще бъде в допълнение разтълкувано. „ Защото ни оставя с доста въпроси и малко отговори. Ние не забраняваме на операторите да ръководят товарите. Не се споделя категорично, че товаро-разтоварващата активност е част от отговорностите на оператора. Регламентът не урежда активността на границата. Имаше случаи, когато съответни лица споделят на наши чиновници „ Ето видяхте ли, ние се завръщаме ", само че ние нямахме упования за елементарен излаз от обстановката ", съобщи Христанов.

По думите му при контрола на пространствата на границата остават доста неотговорени въпроси. „ Ако „ Евролаб 2011 " управлява и каже, че други оператори не могат да вкарат екипи, не основава ли това предпоставки за неравнопоставено отношение? Имаме подозрение за качеството на контрола и чистотата на храната на границата ", разяснява той.

Иван Христанов изрази отчаяние от дейностите на Има Такъв Народ и от това, че предварителни избори към този момент няма да могат да бъдат избегнати.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР