Има диалог. Още от самото начало, диалогът между мен и

...
Има диалог. Още от самото начало, диалогът между мен и
Коментари Харесай

Габриел: Диалогът между мен и акад. Денков предопредели да има правителство

Има разговор. Още през цялото време, разговорът сред мен и учен преопредели да съставим държавно управление, да имаме толкоз положителни резултати. Този разговор продължава сред мен и него. Анализират се всяко едно от министерството. Това съобщи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

По думите ѝ има доста ограничения, които занапред би трябвало да бъдат признати. " Имаме още доста работа. Важно е да останем съсредоточени върху работата си. Мен ме интересува България да бъде поредна. "

На въпрос дали би отстъпила поста на външен министър на Денков, тя посочи, че на този стадий няма да разяснява, защото е на правилото " нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано ".

" Ние сме демократична, парламентарна република. Всеки си отстоява мнението, за мен е значимо да останем съществени в желанието си България да върви по пътя, в който е поела ", уточни Габриел, предава Дарик.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР