Има действия на жени, които могат да бъдат причислени към

...
Има действия на жени, които могат да бъдат причислени към
Коментари Харесай

5 ужасни женски грехове, които мъжете не прощават

Има дейности на дами, които могат да бъдат причислени към греховете. Поне в главите на мъжете е по този начин. Те не могат да преглътнат редица женски недостатъци и даже се отблъскват от тях. За мощната част на човечеството няма значение дали те самите носят тези негативни качества. Но когато става въпрос за нежната половина - това са смъртни грехове. Запознайте се с греховете на дамите, които мъжете не могат да простят:

Развратът
Тук не става въпрос за разпуснат метод на живот, а като цяло за образованието и способността да се държим добре в едно към мъжа, фамилията ни и другари. Една жена, преди всичко, би трябвало да провокира почитание и да демонстрира достолепие. Когато мъж вижда жена, която си разрешава да се държи по пошъл, помиярски и провокационен метод, тя провокира всичко друго, с изключение на позитивни страсти. На естествен мъж няма да му е комфортно в компанията на такава дама. И може да се разбере за какво.

Скандалджийство
Всяка жена е прочувствена, никой няма да спори с това и от време на време е извънредно мъчно да се сдържате в някои обстановки. Но има дами, които излизат от спорове с достолепие, които знаят по какъв начин нежно и женствено да поемат удара и да се борят. А има и такива, които просто дават независимост на страстите си и стартират скандал. С проклятия, мятане на чинии и даже нахлуване. Гледайки такава жена, един мъж има едно предпочитание - да бяга, на където му видят очите. Скандалджийките не провокират предпочитание за другарство.

Негативизъм и драматизиране
Жените са склонни към чести промени в настроението. И се случва по този начин, че в този момент тя може да се смее и след 10 минути да е тъжна. Да, такава е природата на дамите, няма какво да се направи за това. Но има подобен вид дами, които постоянно хленчат и основават проблем от нищото. Те даже приказват с просълзен глас и постоянно наподобяват като страдалци. Те монотонно повтарят едно и също нещо доста пъти, с цел да покажат какъв брой са нещастни. В началото това може да наподобява сладко и човек, който е податлив да „ избави “ такава жена и ще направи всичко допустимо да накара принцесата си да се усмихне. Но всяко нещо има граници. В живота търпението на мъжете се изчерпва, мотивацията изчезва и те потеглят в търсене на по-позитивна другарка.

Алчността
Една икономична жена е добра. Алчната е неприятна. Разликата е голяма. Ако една икономична жена ловко и умело разпределя бюджета, тъй че да има задоволително за всичко, само че не харчи прекомерно доста, тогава алчната не лимитира себе си, за разлика от своите близки. Тя купува най-евтините дарове за фамилията и приятелите си. Мъжете не се стискат за такива събития, само че пресмятат всичко до най-малния подробност. Жената, която може да си прави сметка, притегля мъжете. Алчна жена наподобява тъпо в очите им.

Лъжите
Е, тук мисля, че не са нужни спомагателни мнения. Ще кажа едно - мъжете не са глупави и виждат женската ловкост, неистини и така нататък, просто болшинството се пробва да не му обръща внимание. Но прочувственото обръщение, което се предава, когато една жена лъже, кара мъжете да заобикалят компанията й. Никой не обича предатели и лъжци. /
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР