Има данни за това, че служителка на МВР е помогнала

...
Има данни за това, че служителка на МВР е помогнала
Коментари Харесай

Полицайка помогнала на Семерджиев да се укрие

Има данни за това, че служителка на Министерство на вътрешните работи е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие, потвърдиха за NOVA от Министерство на вътрешните работи. Източници от следствието настояват, че става въпрос за Симона Пейчева - служител в Първо РПУ - София. В момента тя е на разпит в Националното разследване.

Двамата имали любовна връзка. Като патрулен служител на реда, Пейчева му осигурявала „ зелени талази ”, когато карал по улиците на София, както и „ чадър ”. 

Семерджиев бил осведомител на ГДБОП, научи още NOVA. В този смисъл полицейската протекция на Пейчева не била витално нужна за него. Майката на някогашния футболист пък имала връзка с водещия му офицер.

„ Да, той е бил очевидец по едно от делата против група за наркоразпространение. Но досега нямаме данни да е в привилегировано състояние ", разяснява на брифинг вътрешният министър в оставка Бойко Рашков.

Според източници на NOVA Пейчева е пътувала в автомобила на Семерджиев сега на жестоката злополука на бул. „ Черни връх ” във вторник.

По случая работи Дирекция „ Вътрешна сигурност ” на Министерство на вътрешните работи.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР