Има данни скоростта да е била превишена, заяви вътрешният министър

...
Има данни скоростта да е била превишена, заяви вътрешният министър
Коментари Харесай

Вътрешният министър за трагедията на Сливница: Има данни скоростта да е била превишена

" Има данни скоростта да е била превишена ", съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев по отношение на нещастието на столичния бул. " Сливница " с 2 жертви.

" По тематиките за сигурността по пътищата и домашното принуждение Министерство на вътрешните работи не може да се оправи сама, имаме потребност от всички институции. Ние започнахме безкомпромисна битка с пияните и дрогирани водачи, това момче в тази ситуация няма нито алкохол, нито опиати в кръвта, става въпрос за млад водач, който за жалост, подценявайки опциите си и обстановката, подхождайки безконтролно, е довел до гибелта на двама младежи. В забележителна степен е предопределил живота си и живота на своите близки по този метод ", сподели Демерджиев.

Според вътрешния министър всеки един от нас, сядайки зад кормилото, би трябвало да е извънредно виновен, а институциите вместо да трансферират отговорността на други стопаните на пътя да си зададат въпроса - кой дава отговор за светофарните уредби, за легналите служители на реда, кой би трябвало да обезпечи изискванията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР