Има данни и за втори извършител на жестокото убийство в

...
Има данни и за втори извършител на жестокото убийство в
Коментари Харесай

Задържаха и брата на крупния фермер за убийството на 28-годишния пастир

Има данни и за втори причинител на жестокото ликвидиране в софийското село Антон. Той е бил в неопределеност, само че през днешния ден към обяд е открит и арестуван за период от 24 часа по закона за Министерство на вътрешните работи. Това заяви на брифинг за медиите окръжният прокурор на София Наталия Николова.

 Жестоко ликвидиране в софийско село, задържаха огромен фермер Виж още

По думите ѝ убитият е бил служащ при двамата арестувани.

По информация на Dir.bg вторият задържан е братът на обвинения огромен фермер и арендатор в Средногорието Дончо Петров - Красимир Петров.

Данните след аутопсията на жертвата демонстрират, че мъжът е умрял от вътрешен кръвоизлив и емболия в резултат на голям брой пострадвания по цялото тяло, уточни още прокурор Николова.

Тя означи още, че са осъществени огледи и са конфискувани голям брой материални доказателства, които се изследват посредством назначени експертизи.



До момента не е явен претекстът за убийството, добави Николова и посочи, че проверяващите считат, че закононарушението не е осъществено на мястото, където е намерено тялото на жертвата.

 Снимка: BulFoto

По информация на Dir.bg убитият Иван Доганов е от Копривщица. Той e на 28 години и е бил овчар на коне. Той е открит в безпомощно положение на улица в село Антон в неделя вечерта.

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, само че медиците единствено установяват гибелта на мъжа. При осъществения оглед по тялото са открити следи от принуждение и е формирано досъдебно произвеждане за ликвидиране.

Съпругата на убития овчар описа пред, че Иван е изискал 50 лв. от работодателя си по телефона, по-късно излязъл и повече не се прибрал.

" Тук ме спря патрулката и ми сподели: " Иван е приключил курса ", аз попитах: " Как по този начин е приключил курса " - и той: " Иван лежи там мъртъв. " Това за мен не е човешко, не е човешко. Оставят едно 11-месечно бебенце сираче ", сподели брачната половинка на убития.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР