Има данни, че полицейски служители участват в трафика на мигранти.

...
Има данни, че полицейски служители участват в трафика на мигранти.
Коментари Харесай

Демерджиев: Има данни, че полицаи участва в трафика на мигранти


Има данни, че полицейски чиновници вземат участие в трафика на мигранти. Това стана ясно от думите на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в „ Тази заран “ по bTV.

Текат инспекции, чака се в най-скоро време чиновниците да бъдат уличени.
По българо-турската граница беше изпратена спомагателна защита, откакто през вчерашния ден рейс с незаконни мигранти удари патрулна кола и умъртви двама служители на реда в Бургас.

Заседанието на Министерския съвет през днешния ден стартира с минута безмълвие в памет на починалите чиновници на реда. Премиерът Гълъб Донев даде обещание безапелационен отговор на мигрантския напън.

От две седмици текат усилени инспекции по сигнали за служители на реда, които вземат участие в трафик на мигранти. Вътрешният министър чака резултати скоро.
„ Те са на друго равнище, приблизително управително равнище, задоволително съществено равнище, с цел да се спомага за такава активност “, разгласи Семерджиев.

По думите му каналджиите взимат по 1000 евро от мигрант, огромните суми привличали и служители на реда в схемите за трафик.

Натискът по границите ни се е нараснал 6 пъти по отношение на предходната година. На ден силите на реда отблъскват там по 1000 мигранти. А оградата по границата не е била задоволително надеждна още при построяването ѝ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР