Има данни, че Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо

...
Има данни, че Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо
Коментари Харесай

Рашков: Има данни, че Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо Очите и Маргините

Има данни, че Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо Очите, Маргините и много други. Това съобщи от Кърджали вътрешният министър Бойко Рашков, заяви bgonair.

" Отнемането на лиценза на охранителната компания " Делта Гард " е прекомерно закъсняло деяние от страна на Главна дирекция " Национална полиция ", като управлението на компанията е имало обща активност с някогашния силов министър Младен Маринов, който е имал контакти с престъпния контингент ", разяснява той.

По думите му тази " обща активност " се е развивала по времето, когато Маринов е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи, а основен секретар на ведомството е бил Бойко Борисов.

" Израстването на Борисов до министър-председател е съпътствало израстването на въпросния чиновник до министър на вътрешните работи ", акцентира Рашков.

По думите на вътрешния министър има материали, които красноречиво приказват за връзки на Младен Маринов с лица от престъпния контингент като Очите и Маргините.

Преди два дни Антикорупционният фонд (АКФ) изпрати за инспекция от министъра на вътрешните работи получена нова информация за връзки сред някогашния Министерство на вътрешните работи министър Младен Маринов и притежателите на охранително сдружение " Делта Гард " ЕООД Димитър Спасов и Марин Милчев Русев. Към такава допустима връзка насочваха и изказвания на очевидци в следствието на АКФ " Осемте джуджета " от 2020 година, оповестиха от фонда.

Полученият от АКФ сигнал съдържа докладна бележка от полицейски чиновник при РПУ Несебър от 2005 година

В началото на ноември със заповед на ръководителя на Главната дирекция " Национална полиция " (ГДНП) Станимир Станев Министерство на вътрешните работи лиши лиценза на " Делта Гард ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР