Има дами, които винаги привличат върху себе си погледите –

...
Има дами, които винаги привличат върху себе си погледите –
Коментари Харесай

Тези дами посрещнаха 8 март като най-коментираните българки

Има дами, които постоянно притеглят върху себе си погледите – някои с сексапил, други със жанр, трети с държание, а четвърти просто с наличието си. Такива дами нормално се трансформират в обичаната тематика на обществото – тоалетите, специалностите и парите им са предмет на усилени полемики.

Три българки изпъкват като най-коментираните дами в страната ни сега. Изненадващо обаче те не са свързани с киното, модата или шоу бизнеса като цяло, а с политиката. Ето ги и тях:

Гинка Върбакова – собственичката на компанията, определена за покупател на активите на ЧЕЗ у нас, несъмнено е измежду най-обсъжданите дами у нас момента. Тя бе подложена на социална „ дисекция “ – от външния й тип, през образованието и компаниите й.
 Гинка Върбакова БГНЕС

Десислава Радева – брачната половинка на президента Румен Радев повече от година е измежду най-коментираните дами у нас. Независимо какво ще облече или ще разгласява в обществените мрежи, Радева провокира социална реакция, която изправя едни против други нейните фенове и критици.  Публикувахте от в 

Последната й обществена демонстрация още веднъж породи полемика, а повода - изборът й на тоалет. Тя не остана длъжна на критиците си. " Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се между тях? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш! ", написа Радева в персоналния си профил във Facebook.


Николина Ангелкова – министърът на туризма несъмнено се подреди измежду най-обсъжданите дами сега у нас. Ангелкова се похвали в обществените мрежи, че е била измежду гостите на премиите „ Оскар “ и разгласява свои фотоси паралелно до холивудските звезди.


Това провокира доста реакции – някои одобриха това като реклама на България, а други смятаха наличието на министъра на аления килим като несвоевременно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР