Има да се довършат определени неща по интерконектора с Гърция

...
Има да се довършат определени неща по интерконектора с Гърция
Коментари Харесай

Шишков: По интерконектора има за довършване, но няма проблем с доставките на газ

Има да се довършат избрани неща по интерконектора с Гърция в област на Стара Загора.

Надявам се да бъдат довършени до началото на зимния сезон, само че България няма да има проблем с естествените доставки на газ и съоръжението ще работи без никакъв проблем, счита служебният районен министър арх. Иван Шишков .

В студиото на Българска национална телевизия Шишков изясни, че работата по интерконектора с Гърция е била затлачена в продължение на години и се е строило на приливи и отливи. Основната цел на служебния кабинет била да се приключи строителството, с всички нужни документи, и интерконекторът да бъде въведен в употреба, акцентира Шишков.
 След месеци закъснение: Интерконекторът с Гърция към този момент е подготвен Обновена
След месеци закъснение: Интерконекторът с Гърция към този момент е подготвен

Очаква се газовата връзка с Гърция да бъде открита публично с гала в събота в НДК

Служебният районен министър отхвърли да е предупреждавал, че няма да се приключи строителството на интерконектора. Това, което създали взаимно Министерство на регионалното развитие и целия длъжностен кабинет, било най-важното - да довършат градежа на газовата връзка. Изрично Шишков благодари на медиите за помощта.

За документалната пречка при започване на мандата на служебното държавно управление Шишков изясни, че на всяко регистриране може да се случи неточност, само че хубавото е, че обектът бил следен с интерес от цялата страна. Лошото е, че се основала неправилна интерпретация, че страната не желаела да вкара в употреба интерконекторът с Гърция.
 Построените автомагистрали – не повече от половината нужни още преди 10 година
Построените автомагистрали – не повече от половината нужни още преди 10 година

Състоянието на километрите и обсега е извънредно незадоволително

По отношение на ремонта на " Витиня " и дългите поправки на Автомагистрала " Хемус ", Шишков съобщи, че те са част от строителния безпорядък, който се разраства в страната от 2017-2018 година Това е нещо, което сме го наследили, само че това, което служебното държавно управление ще направи, е преди началото на зимния интервал, да бъде приключен ремонтът на виадукта на " Витиня ".

Състоянието на пътищата ни Шишков оцени като " магистрална беднотия ". Финансиране за зимното разчистване има, увери той, като добави, че към този момент е определен и реализатор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР