„Има четири партии, една от които допусна много сериозна грешка

...
„Има четири партии, една от които допусна много сериозна грешка
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: Стабилността в държавата не изисква избори в момента

„ Има четири партии, една от които позволи доста сериозна неточност и сложи на карта цялостното стабилизиране на обстановката в България, обявявайки се срещу настоящата четворна коалиция, само че и в нея, а в останалите три това е напълно ясно, има предпочитание пътят на България да продължи напред. “

Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ проф. Георги Михайлов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по

Той напомни, че пътят на България е бил изменен доста мъчно. „ Спомняме си митингите през 2020 година, които влязоха във всички международни вести. Спомняме си битите ни деца под колоните на Министерски съвет. Спомняме си доста грозни неща. Спомняме си дейности, които бяха оцветени с корупционни краски като продажбата на ЧЕЗ на безусловно некомпетентна компания.

Всичко това се промени, мина година и половина и в този момент се прави един доста парещ опит да се скъсат паметовите следи на нацията и да се върнат още веднъж, ни лук яли, ни лук мирисали, „ най-хубавите “ да ни покажат по какъв начин се вършат нещата. Това тези четири партии схващат, че не трябва да се случи, това го схващат и всички българи “, разяснява проф. Михайлов.

„ Стабилността в страната не изисква избори сега “, безапелационен бе той и акцентира, че и четирите партии от досегашната коалиция схващат това.

„ Имаме доста мощно развиване на промишлеността в последната година – с към 40% на електронната промишленост, с към 20% увеличение на добивната промишленост, на преработващата промишленост. Изобщо България, след освобождението от няколко калъпа на прилепяне на бизнеса, през последната година доста бързо развива своя стопански потенциал.

И в този миг в този момент, когато и Народното събрание съумя да уреди помощите за бизнеса във връзка с енергоносителите, когато тръгваме към започване на консумираме средствата по Плана за възобновяване и резистентност, да сложим спирачка в развиването на страната, да я оставим 5 месеца без парламент, е безконтролно. Защото едно държавно управление, каквото и да е то, без парламент е с вързани ръце. Видяхме това предходната година “, сподели още националният представител от Българска социалистическа партия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР