Има черти от характера и поведението на хората, които всички

...
Има черти от характера и поведението на хората, които всички
Коментари Харесай

Добрите черти и качества никога не излизат от мода


Има черти от характера и държанието на хората, които всички желаят да имат... даже и да не си признават. Но тези, които в действителност ги имат вършат живота ни топъл, сигурен и благополучен. Затова желаеме да ги споделим и с вас.
1. Самостоятелност
Самостоятелните хора не се съпоставят с другите, не разчитат на непознати отзиви и не бягат от отговорност. Вместо това, те поддържат хората към себе си и им оказват помощ да работят за задачите и проектите си. Те са уверени в себе си и изборите си.
2. Честност
Честните хора не се опасяват от истината. Те са откровени в преценката си и почтени със себе си. Лесно е да се оправиш с такива хора. На тях може да се разчита. А честният сътрудник в никакъв случай не би ви предал.
3. Доверие
Толкова е значимо да имаме доверие на най-близките си, както и те на нас. Без доверие, всяко взаимодействие би се разпаднало. Доверието е една от градивните частици на любовта.
4. Интерес
Някой, който демонстрира, че се интересува от вас, от положителните и от неприятните неща, които ви се случват, е човек, който го е грижа. А какъв брой е хубаво да имаме до себе си хора, които желаят да се грижат за нас.
5. Чувствителност
Говорим за хората, които са способни са съчувстват и да усетят непознатите страсти. Такива хора желаете към себе си, повярвайте ми.
6. Подкрепа
Всеки желае да усеща поддръжката на обичаните си хора. Важно е да знаем, че те няма да ни оставят, когато сме в неволя и постоянно ще бъдат на наша страна. Съвсем друго е да знаеш, че с поддръжката на обичан човек можеш да преминеш през всичко. Такава убеденост дава мощ и храброст.
7. Лоялност
Неповторимо е чувството да знаеш, че има някой до теб, който няма да те изостави. Вярност към вас, към гледната ви точка, към вярванията. Хора с скъпи качества като това са същинска благословия.
8. Чувство за комизъм
Чувството за комизъм оказва помощ да при решаването на някои проблеми, спорове и прави живота по-лесен. Човек с положително възприятие за комизъм и здравословно възприятие за самоирония има развъртян разсъдък и е по-лесен за обичане.
9. Търпение
Изкуството да чакаш и да устояваш през проблемите и компликациите, както и да се опитваш още веднъж и още веднъж без да се оплакваш, е злато. Мъдростта на подобен човек е същинско знамение.
10. Оптимизъм
Страхотно е да бъдеш до човек, който излъчва благополучие. Той знае по какъв начин да вижда положителното във всичко и да му се любува. С подобен човек до себе си всеки проблем наподобява дребен и нищожен. Оптимистът въодушевява другите да съумяват.
11. Добрина
Никой не желае да е обкръжен с неприятни и ядосани хора. Радостен и благ човек, въпреки това, е същинско богатство.
12. Любов
Толкова е значимо да се усещаме обичани. Когато някой непосредствен не се опасява да изрази същинските си усеща към вас все пак, ще ви се желае да сте персоналният супер воин на този човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР