Има актриси, които заслужават не просто Оскар за превъплъщението си

...
Има актриси, които заслужават не просто Оскар за превъплъщението си
Коментари Харесай

Чарлийз Терон качи 20 кг заради филм

Има актриси, които заслужават не просто Оскар за превъплъщението си на екрана, а нещо доста повече. Такава е Чарлийз Терон (42), която жертва тялото си освен един път, а цели два пъти за роля!

През 2003 година звездата качи 19 кг поради присъединяване си в лентата Чудовище, а в този момент повтори този героизъм, добавяйки 22 кг към нежната си фигура поради последния ѝ филм – Тъли.

В него Терон влиза в облика на Марло – майка на три деца, която се сприятелява с младата си бавачка.

„ Исках да изпитам това, което е изпитвала тази жена, с цел да се доближа до метода ѝ на мислене. Знаете ли, за мен беше голяма изненада. Сблъсках се с депресията доста мощно. За пръв път в живота си се тъпчех толкоз с обработена, калорична храна и гълтах доста захар. Не беше по никакъв начин занимателно да си в моята компания в този интервал “, показа пред Entertainment Tonight актрисата.

Хубавицата показа, че се е хранила по часовник, с цел да може да задържи това тегло.

„ Изведнъж яденето се трансформира в работа за мен. Спомням си, че си навивах алармата, с цел да се събуждам в 2 през нощта и да хапвам студени макарони със сирене. Буквално ги натъпквах в устата си. Беше ми мъчно да задържа това тегло “, изясни русокоската.

Актрисата разкри още, че възходящото ѝ тегло шокирало двете ѝ деца – Джаксън (6) и Аугуст (2) – и те даже си мислели, че е бременна. Когато фотосите завършили на Чарлийз ѝ лишило година и половина, с цел да смъкна непотребните над 20 кг.

„ Бях обезпокоена, че ми лишава толкоз доста време. Когато снимах Чудовище ми трябваха 5 дни ограничавания и всичко беше наред. Нали знаете... тялото ти на 27 години е по-различно от това на 43 и моят доктор ме предизвести да внимавам. Постоянно ми повтаряше да се успокоя и да не бързам в отслабването, тъй като към този момент съм на 42 “, добави още Терон.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР