Има 300 000 българи, които не са реализирали свои пътувания

...
Има 300 000 българи, които не са реализирали свои пътувания
Коментари Харесай

Румен Драганов: Трябва ни гаранционен фонд в туризма

Има 300 000 българи, които не са осъществили свои пътувания в чужбина и на които се дължат пари за тези пътувания. Необходимо е да бъде основан гаранционен фонд в туризма, с цел да се защитят икономическите ползи на български и непознати туристи, при положение на банкрут на туроператор. Това сподели Румен Драганов от Българския туристически съюз в утринния блок " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

За задачата би трябвало да се промени Законът за туризма, в който да се сътвори този гаранционен фонд. Създава го държавното управление и се приема в Народното събрание, уточни Драганов.

Според него основно за туризма ще бъде имунизирането. Не отменяме правото на персонален избор, само че споделяме какво се случва в действителния свят. Ако пред вас има два рейса – единият с имунизирани, другият без имунизирани, в кой рейс ще се качите, попита той

Ваксинацията сега се трансформира в маркетингово преимущество. Ваксинацията се трансформира в инструмент и за приемане на работа, посочи Драганов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР