Има 15 провинения на пътя за последните пет годиниКатрин Йорданова

...
Има 15 провинения на пътя за последните пет годиниКатрин Йорданова
Коментари Харесай

Инфлуенсърката, публикувала видео от шофиране с 260 км/ч, заявила, че не е била зад волана

Има 15 прегрешения на пътя за последните пет години

Катрин Йорданова е декларирала пред полицията, че не е управлявала колата, заяви Атанас Илков, шефът на ГДНП. " Тя декларира, че не е управлявала автомобила, свалила видеото от интернет. Но това няма да спре нашите дейности до тук ", сподели той по Нова ТВ.

Моделът, качи видео от кола, която се движи с 260 км/ч по автомагистралата. „ След като станахме очевидци на това видео в интернет пространството, ние се самосезирахме и започнахме незабавна, незабавна инспекция. В хода установихме, че малко откакто се появило това видео, тя е напуснала страната с различен автомобил. Но ние изчакахме да се върне и установихме нейното местоположение. Проведохме диалози с нея, снехме писмени пояснения от нея и от татко ѝ. Тя изрично съобщи, че автомобилът, който тя е управлявала, приличала с този ”, споделя основният комисар.

Оказва се, тя е известна на полицията. За последните пет години и има 15 прегрешения на пътя. „ За превишена скорост, за колани, за погрешно паркиране. Налагани са наказания, само че нарушаванията, които тя е приключила по Закона за придвижване по пътища не допускат отнемане от право да ръководи МПС ”, изясни той.

Автомобилът, който ръководи Йорданова, не е нейна благосъстоятелност. „ Тя е ползвател, тъй като колата е лизингова ”, заяви Илков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР