Има 100% шанс за формиране на редовен парламент. Това заяви

...
Има 100% шанс за формиране на редовен парламент. Това заяви
Коментари Харесай

Бойко Борисов обеща 100% шанс за редовно правителство ВИДЕО

Има 100% късмет за образуване на постоянен парламент. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция на партия ГЕРБ в централата на партия в София.

По-вероятно е да има държавно управление с третия мандат, счита Борисов. Според него третият мандат би трябвало да отиде там, където ще има държавно управление и това би трябвало да се изговори при президента.

По думите му “сега имаме доста добре работещ парламент ”.

“Антикорупционна коалиция - ГЕРБ,БСП, Движение за права и свободи, Демократична България, БВ - признати в правна комисия и двата закона на Политическа партия и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди неразбиране - Политическа партия не вземат участие в правна комисия по техния закон, а в комисията за Министерство на вътрешните работи господин Петков предлага да не се преглежда въобще. Сиреч - главната им опорка в предизборната акция я заличих с един размах ”, разяснява водачът на партията Бойко Борисов.

Той разяснява и военната помощ за Украйна. “Украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно болшинство, голяма коалиция - 175 " за ". Тук също буди неразбиране, че единствено 44 депутата от Политическа партия са го подкрепили. " Против " обединението " Възраждане ” - Българска социалистическа партия ”, добави Борисов.

“Дайте да върнем доверието в машините! ”, прикани Борисов. “Ние не бързаме за избори. Но поехме ангажимент да подкрепим този диалог ”, добави той.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР