Илюзия е, че Промяната са проевропейска партия. В това е

...
Илюзия е, че Промяната са проевропейска партия. В това е
Коментари Харесай

Борисов: Илюзия е, че Промяната са проевропейска партия НА ЖИВО

Илюзия е, че " Промяната " са проевропейска партия. В това е безапелационен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Партията през днешния ден дава конференция в централата си в София.

Антикорупционна коалиция - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Демократична България, БВ - признати в правна комисия и двата закона на Политическа партия и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди неразбиране - Политическа партия не вземат участие в правна комисия по техния закон, а в комисията за Министерство на вътрешните работи господин Петков предлага да не се преглежда въобще. Сиреч - главната им опорка в предизборната акция я заличих с един размах, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Военната помощ за Украйна - украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно болшинство, голяма коалиция - 175 " за ". Тук също буди неразбиране, че единствено 44 депутата от Политическа партия са го подкрепили. " Против " обединението " Възраждане " -БСП, продължи Борисов.

За Ф-16 още веднъж внесохме ние и още веднъж буди неразбиране. При евроатлантическите ни сътрудници това е тематика. От Политическа партия 33-ма от 53-ма поддържат. " Против " - Асен Василев, този, който заплашваше всички с " Магнитски ". Много са ми забавни десните, демократичните, които живееха с илюзията, че това е проамериканска или проевропейска партия. Резултатите от гласуването будят страховито неразбиране в доста техни поддръжници. И още веднъж обединението отпред с Политическа партия и Асен Василев, " Възраждане " и Българска социалистическа партия от другата страна на нас. Това са обстоятелствата, уточни той.

Ако слезете долу, има уред, в случай че желаете да си купите кафе, ще сложите 2 лева, а в случай че през днешния ден сме в еврозоната, ще сложите 1 евро. Кафето ви ще поевтинее, тъй като курсът е по-евтин за България и ще е 1,97 лева Това е към проф. Гечев, международният първенец по банкрутиране на банки и неосъществим във всички банки оттук насетне, сподели Борисов. Той изреди и още планове, които са били подкрепени в комисии  като този за водите и обезщетенията за битовите консуматори.

Не сме внесли закон за отваряне на Изборния кодекс. Внесе го Българска социалистическа партия, съдружен сътрудник на Политическа партия с вицепремиер в кабинета на " Петков ", акцентира водачът на ГЕРБ. Той още веднъж настоя, че сега подозрението в машините е колосално, тъй като са импортирани от Венецуела, те са давали неточности на изборите и даже немският съд е споделил, че не имат вяра на машините.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР