> ИлюстрацияТой е по Младежки проекти – 2019 на община

...
> ИлюстрацияТой е по Младежки проекти – 2019 на община
Коментари Харесай

Специалисти учат млади варненци как да станат предприемачи

 > Илюстрация
Той е по " Младежки планове – 2019 " на община Варна и ще бъде осъществен посредством провеждането на няколко новаторски модула - акцията " Свържи се “, образуване на младежко съревнование на тематика " Моята бизнес концепция “, основаването на споделена работна среда – " Среда за млади бизнесмени “, срещи-дискусии с представители на бизнеса, и други

Специалистите ще учат младежи по какъв начин да бъдат бизнесмени. Това е план за осмисляне на свободното време, посредством стимулиране на младежката самодейност, предприемачество и креативност. Той е необходим за повишение мотивацията на младежите към проблематиката, обвързвана със способността и готовността за развиване, образуване и ръководство на бизнес начинание.

Според статистически данни към 11% от възрастните хора във Англия, Съединени американски щати или Естония са в развой на развиване на бизнес, до момента в който в България равнището на предприемачество доближава едвам 3,5%. Това значи, че 1 на всеки 30 индивида е в развой на развиване на бизнес.

Целта е постигането на обществено влияние и насърчаване при младежите на предприемачески и организационни умения.  Мисията е подготвените да работят за един по-добър свят, да покачат стандарта си на живот посредством иновация и да допринесат за световния растеж, да генерират стойност и разцвет, да трансформират структури и организации, да обновяват технологиите и конкуренцията, да предизвикват следването на нови правила в водачеството и намаляването на риска, да основават работни места, да трансформират навиците за работа, да насърчават груповото мислене, междукултурния продан, обществената подвижност, толерантността, отвореността към нови хрумвания, да покачват стандартите за екологично и стабилно развиване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР