> ИлюстрацияПротестът е насрочен за 16.30 ч. пред НДК в

...
> ИлюстрацияПротестът е насрочен за 16.30 ч. пред НДК в
Коментари Харесай

Протест срещу ковид мерките под мото: Не можеш да експериментираш с мен!

 > Илюстрация
Протестът е плануван за 16.30 ч. пред НДК в столица.

Публикуваме информацията без редакторска интервенция: 

" Протест на 30-ти август - понеделник против недомислените дейности към Ковид-пандемията!

Раждаме се с права, права дадени право от Всевишния! Право да отхвърляме всевъзможен опит, безчинство или принуждение над нас!

Всевишния и след това и човешките закони, ни пазят от медицински опити!

Най-вече имаме правото да отхвърляме и да не сътрудничим с насилието...

Твърдим и можем да потвърдим че: всички препоръчани ваксини са в пробен етап 2 или 3 и че ваксиниращите не се предизвестяват за това. Притискат се медици, учители, хотелиери да се имунизират, което е присъединяване в медицински опит с рескуване на правото на труд!

Мерките за децата в учебно заведение са неуместни!

Представете си по какъв начин деца тичат 60 метра с маска на устата или пеят музикално с маска на уста?!? Ако част от родителите се вманиачат, то и децата на останалите ще ги тестват по PCR (бъркат надълбоко и трудно в носа) без правото на рационалните родители да осъществят конституционните си права да дефинират какви медицински операции да се реализират на децата им и какви не...

На какво ги учим? Че даже някаква болест да не ги визира, то отново могат а бъдат тероризирани на общо съображение ли? 

На съображение на всичко това излизаме на митинг със следната стратегия:

16:30 ч. - събирателен пункт: пилоните пред НДК

17:15 ч. - шествие НДК през бул. " Витоша "   до Мин-здрав-носи

17:35 ч. до 18:00 ч. - протест пред Мин-здрав-носи и МОН

18:00 ч. - протест пред Президентството

19:00 ч. - протест пред Народното събрание

Организатори:

Сдружение БРЦК и съ-организатори:

Сдружение Св. Георги, Политическа партия Свобода, Сдружение БРОД,

Политическа партия АБВ, Политическа партия Възраждане, Политическа партия Мир, Лекари за възвръщане към нормалността,

Политическа партия Нация, Партия на Зелените.

Целият проблем не е единствено здравен, само че е и стопански, и политически, и въпрос на права на индивида.  

Какво желаеме?

1. Среща сред здравният министър и потърпевши и близки на потърпевши от имунизацията, за определяне: има ли съществени последствия имунизирането с последните пробни препарати? Срок: една седмица след митинга!

При отвод за среща: оставка на здравния министър!

2. Искаме осведоменото единодушие при имунизиране да бъде в действителност Информативно! При имунизиране с препарати против Ковид-19 сега, хората не схващат, че препаратите са в изпитателен период – във фаза на тестване 2 или 3. Всичките! Не им се изяснява на място, обяснението е прикрито сред текстовете на листа за сключване и на него не се обръща внимание на тестващите препаратите! Искаме публично, Премиер, Здравен министър, Президент да оповестят на популацията, че няма нито един от препаратите за инжектиране против Ковид-19, които да са изцяло признати за лекарствени средства за естествена приложимост и, че всичките са в някоя от етапите за опит. Че разрешенията за всичките са единствено: за незабавна приложимост! Ползите са доста по-малки от рекламираните първоначално, а нежеланите реакции – въобще не се оповестяват съгласно действителните индикатори и съдбовни случаи!

При отвод за такова обявяване: желаеме оставките и на тримата!

3. Тъй като присъединяване в медицински опит е активност, за която се заплаща, желаеме минимум по 100 000 лева да бъдат преведени на всеки имунизиран до в този момент, тези които се имунизират сега и на тези които следва инжектиране, с цел да се компенсират за възможни затруднения след инжектирането и като отплата за неинформираността по пробният темперамент на препаратите.

4. Системата за отчитане на проблеми при инжектирането – сигурно не работи! Искаме РЕГИСТЪРА ЗА НЕЖЕЛАНИ ЛЕКАРСТВЕНИ РЕАКЦИИ към: Изпълнителна организация по медикаментите най-сетне да проработи!

Ако не – оставка, и на здравния министър, и на цялото управление на организацията!

5. НЕ желаеме НИКАКЪВ напън от страна на ръководещите и работодатели към учители, възпитаници, работещи в сигурността, хотелиери и ресторантьори за инжектиране на ант-вирусни препарати на тези категории хора. Всичките перпарати до момента са в пробен етап и това води до склоняване на хората да се подложат на медицински опит.

6. В учебното заведение се оставя на родителите на съответното дете да реши – дали ще върви присъствено или отдалечено, дали ще върви с маска или не – родителите най-добре познаваме децата си и можем да решим. Отказваме политиците да преценят за останалите.

7. В отбрана на обикновенния грип, настояваме всички документи указващи за всяко остро вирусно респираторно заболяване да бъде упрекнат вирусът Ковид-19 да бъдат анулирани. Болестите са разнообразни, методите на лекуване също а и цените на здравните пътеки също:

Цената на клинична пътека 39 “Диагностика и лекуване на бронхопневмония и бронхиолит при лица над 18 годишна възраст " е 706 лева.;

на 48 “Диагностика и лекуване на бронхопневмония в детска възраст " – 1050 лева.;

на 104 “Диагностика и лекуване на контагиозни вирусни и бактериални болести – остро протичащи, с затруднения " – 1200 лева

8. Не желаеме здравните данни на българските жители да излизат от страната, нито да бъдат поверявани на частни компании, Неправителствени организации и лица, с изключение на с експлицитното документално единодушие на всеки пациент поотделно! Така ще предотвратим приключването на българските здравни досиета в чужбина, което ще е голям пробив в националната и персоналната ни сигурност!

Това изключително касае и съхраняването на резултатите от вирусните проби, които са и тип генетични проучвания, посредством които непознати лица могат да имат достъп до личния ни генетичен код! ", се показва в информацията, изпратена до медията ни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР