> ИлюстрацияОт решението на съда става ясно, че искът на

...
> ИлюстрацияОт решението на съда става ясно, че искът на
Коментари Харесай

1000 лв. глоба за мъж след закани във Варна: Ще те убия, мършо, ще те заколя!

 > Илюстрация
От решението на съда излиза наяве, че искът на дамата е бил за 10 000 лева, само че след решението на съда той ще заплати едвам 1000 лева Освен това кандидат-убиецът е бил с присъда от три годишен изпитателен период поради заканите, а с решение от 12 септември тази година съдът е удостоверил мярката " подписка ".

От постановеното решение на съда излиза наяве, че мъжът " в интервала от 02.08.2017г. до 03.12.2017г., в гр.Варна, в изискванията на продължавано закононарушение се заканил с ликвидиране на Е.Л.В. и това заканване би могло да възбуди състоятелен страх у Е.В. за реализирането му, а обособените действия са осъществени, както следва:

На 02.08.2017г., в гр.Варна, ул. “Христо Самсаров “, № 35 се заканил с убийство на Е.Л.В. с думите " Когато свърши ограничаващата ми заповед, ще те заколя “ и с демонстративното си държание като показвал нож, който бил запасал под блузата и това заканване би могло да възбуди състоятелен страх у В. за реализирането му.

На 03.12.2017г., в гр.Варна, ул. “Христо Самсаров “, № 35 се заканил с ликвидиране на Е.Л.В. с думите: " Ще те убия, мършо. Нали се сещаш, че в случай че те видя с някой различен, ще те убия “ и това заканване би могло да възбуди състоятелен страх у В. за реализирането му ".

Заради заканите на нападателния мъж е наложено наказване по това време от една година отнемане от независимост, сменено с три години изпитателен срок.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР