> ИлюстрацияОт 7 часа сутринта до 22 часа на 6

...
> ИлюстрацияОт 7 часа сутринта до 22 часа на 6
Коментари Харесай

14 задържани след спецакция на полицията в Добрич

 > Илюстрация
От 7 часа сутринта до 22 часа на 6 февруари на територията на кварталите " Балик “, " Изгрев “ и " Иглика “ в Добрич са били тествани 387 лица, 53 души от дейния престъпен контингент и девет заведения. Установен е разгласен за общодържавно търсене обвинен, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

17 обвинени, против които се водят по повече от две досъдебни производства, също са били обект на профилираната полицейска операци. За кражба на пари и движимости е било формирано досъдебно произвеждане, като закононарушението е било разкрито по време на интервенцията.

Образувани са и четири бързи производства за държане на наркотични субстанции и за ръководство на МПС след приложимост на опиати. Задържани са 14 лица по Закона за Министерство на вътрешните работи.

По време на профилираната полицейска интервенция по линия на Закона за придвижване по пътищата са тествани 286 автомобила с 387 водачи и пасажери в тях. Двама водачи са управлявали след приложимост на алкохол, а един е бил недееспособен. На нарушителите са формирани 22 акта за определяне на административни нарушавания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР