> Илюстрацияопита на баща да продаде 9-годишната си дъщеря във

...
> Илюстрацияопита на баща да продаде 9-годишната си дъщеря във
Коментари Харесай

9-годишното момиченце било спазарено за булка от доведения му баща

> Илюстрацияопита на татко да продаде 9-годишната си щерка във Варненско. 

Семейството е от ромския етнос. То има общо 6 деца, от които най-малкото едвам на 7 месеца, а най-голямото, момиченце на 9 години. Именно то е от първия брак на майката, а мъжът, който напарил опит да го изтъргува за младоженка, е доведеният му татко. 

Точно във връзка на пазарлъка зародил и абсурдът сред родителите. Майката, която редовно била подлагана на домашно принуждение, си взела децата и потърсила подкрепа от полицията, защото имала горчив опит още с първия си брачен партньор. Преди да се раздели дефинитивно с него, тя е била настанявана в спешен център във Варна, описа за Varna24.bg шефът на дирекция " Закрила на детето " във Варна Анна Конукова. 

Именно поради поддръжката, която й била оказана от експерти в центъра, тя добила кураж и в съответния случай да подаде сигнал в полицията за опита да продадат щерка й. 

Служелите на реда уведомили по надлежния ред организацията, а майката, дружно с шестте и деца били настанени още веднъж в спешния център във Варна. 

Тепърва прокуратурата ще проверява случая, а обществените служащи имат грижата да издирят близки и родственици на дамата, която е от различен град, с цел да създадат опит да настанят част от децата при тях преди да бъдат подхванати някакви други ограничения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР