> ИлюстрацияНа 22 май 2020 година, пострадалите мъж и две

...
> ИлюстрацияНа 22 май 2020 година, пострадалите мъж и две
Коментари Харесай

Изправят пред съда психар, заплашил бившата си жена, че ще я залее с киселина и изхвърли в кладенец

 > Илюстрация
На 22 май 2020 година, потърпевшите мъж и две дами се намирали в дома на една от дамите. Тя живеела на адреса, откакто в края на 2019 година се разделила със своя брачен партньор - обвинения Т.Ж. Жената се страхувала да остава сама, защото се страхувала, че някогашният й мъж може да пристигна и да прояви по отношение на нея експанзия, която неведнъж проявявал преди този момент. Затова поканила семейство близки другари да й гостуват.

Около 03:50 часа на 23 май, обвиненият, след приложимост на алкохол, дошъл на адреса, проникнал нерегламентирано през терасата на жилището, взел тръба от прахосмукачка и влезнал в спалнята. Там той видял фамилията другари на някогашната му жена и почнал да удря с тръбата спящия мъж, да псува и да заплашва.

От мощния звук, някогашната жена на Т.Ж. се събудила и отишла да види какво се случвало. Щом обвиненият я видял, тръгнал към нея, блъснал я в гърдите, заплашил я, че щял да я залее с киселина и да я захвърли в бунар. Жената съумяла са избяга и да се затвори в детската стая. 41-годишният мъж не се отказал и почнал да рита по вратата, пробвайки се да влезе, като в това време отправил закани за ликвидиране към другата жена в къщата.

Малко по-късно Т.Ж. излязъл от къщата. Позвънил от мобилният си телефон на мъжа, който се намирал вътре, и траял да насочва закани. След това се върнал пред входната врата, като не спирал да я рита с крайници и да заплашва на всеослушание, намиращите се в къщата мъж и две дами, с думите: " Мърши, ще ви избия… “.

Предстои делото против 41-годишния обвинен да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд. Ако бъде приет за отговорен той може да получи наказване " отнемане от независимост “ до шест години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР