> ИлюстрацияНа 22.07.2019 г. към 3,30ч. Станимир заедно със свои

...
> ИлюстрацияНа 22.07.2019 г. към 3,30ч. Станимир заедно със свои
Коментари Харесай

Година затвор за мъж от Варна, задигнал раница през отворен прозорец

 > Илюстрация
На 22.07.2019 година към 3,30ч. Станимир дружно със свои другари минавал край блок 408 на ж.к. " Владислав Варненчик “. Той забелязал, че един от прозорците на първия етаж бил отворен и достъпът до вътрешността на жилището бил стеснен само от поставения на прозореца комарник. Апартаментът се обитавал от жена и нейната щерка. Подсъдимият се покачил върху перваза на външната стена на блока, премахнал комарника и като се провесил през прозореца отмъкнал оставената под прозореца черна раница за преносим компютър. Малко по-късно с кредитната карта, която разкрил направил три транзакции на обща стойност 49.50 лева, без единодушието на титуляра.

22-годишният Станимир Георгиев е роден в Добрич, с непрекъснат адрес във Варна, български жител, с главно обучение, неженен, осъждан, не работи.

Пред съда той съобщи, че е склонен с изискванията на съглашението, което е подписал непринудено и се отхвърля от разглеждане на делото по общия ред.

Съдебният състав на Варненски областен съд утвърди съглашението, откакто откри, че то не опонира на закона и морала.

За осъществената кражба подсъдимият Станимир Георгиев одобри да му бъде наложено наказване " отнемане от независимост “ за период от 8 месеца, а за използването на непознат платежен инструмент 1 година затвор. От по този начин избраните санкции, Окръжен съд – Варна наложи на Георгиев да изтърпи най-тежкото от тях, а точно " отнемане от независимост “ при първичен " общ " режим.

Страните се споразумяха да не се постанова наказване санкция.

Подсъдимият следва да заплати направените по делото разходи в размер на 121.25 лева, в интерес на Държавата, по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи Варна.

Одобреното от съда съглашение има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване или митинг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР