> ИлюстрацияМирослав Б. е роден във Видин, живущ в с.

...
> ИлюстрацияМирослав Б. е роден във Видин, живущ в с.
Коментари Харесай

Наказха мъж с отнета шофьорска книжка, предложил 30 лв. подкуп на полицаи

 > Илюстрация
Мирослав Б. е роден във Видин, живущ в с. Любен Каравелово, общ. Аксаково, с главно обучение, неженен, не работи с чисто правосъдно минало.

Около 1.00 часа на 15.06.2020 година той се уговорил със собствен другар да отидат до казино в централната час на Варна. Към 2.15 ч. полицейски патрул го спрял за инспекция. Подсъдимият не показал документите, които били поискани - свидетелството му за дееспособност за ръководство на МПС, контролния ваучър към него, документите за обезщетен наложителна застраховка " Гражданска отговорност " и за преминат механически обзор на автомобила, който управлявал. В хода на инспекцията било открито, че Мирослав Б. бил с отнета шофьорска брошура от 06.03.2020 година и 100лв. неплатени санкции, а непознатият автомобил който управлявал нямал подписана застраховка " Гражданска отговорност " и не бил минал механически обзор.

Когато един от служителите на реда почнал да сформира акта за нарушаване, подсъдимият чул че следва събаряне на регистрационните номера. През едно от свалените странични стъкла Мирослав Б.  подхвърлил върху таблото на служебния автомобила лист хартия казвайки на полицейските чиновници: " Ето ви тези 30 лв., с цел да се почерпите и да ме пуснете ".

Пред съда 28-годишният мъж призна виновността си.

За осъщественото закононарушение тричленният правосъден състав наложи на Мирослав Б. наказване " отнемане от независимост “ за период от 1 година, чието изтърпяване се отсрочва с изпитателен период от 3 години, както и наказването санкция в размер на 500 лв.

 

Присъдата предстои на обжалване или митинг пред Апелативен съд - Варна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР