> ИлюстрацияКъм определените през май 2019 г. места за субсидирано

...
> ИлюстрацияКъм определените през май 2019 г. места за субсидирано
Коментари Харесай

Приеха промени в обучението и броя на приеманите студенти по Право“

 > Илюстрация
Към избраните през май 2019 година места за субсидирано от страната образование за постоянна форма се прибавят 45 и местата за задочно образование стават 95. Срещу възнаграждение в държавни висши учебни заведения се утвърждават 100 места в задочна форма на образование, а в частните висши учебни заведения - 200 места за задочно образование.

Предлаганата смяна е в резултат на признати промени и допълнения на нормативни документи, с които плануваното образование по специалността " Право “ от образователната 2019-година да се организира единствено в постоянна форма на образование, се отсрочва за образователната 2020-2021 година. С признато през юли 2019 година допълнение на Постановление № 64 на МС/ 25.03.2016 година, се дава и друга опция за висшите учебни заведения, които образоват по компетентност " Право “.

С писмо от министъра на правораздаването се поддържа направено искане от ректора на Югозападния университет " Неофит Рилски “ - Благоевград, за одобряване на 45 места за банкет на студенти по компетентност " Право “ в задочно образование.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР