ИлюстрацияИван е подсъдим за това, че извършил непристойни действия, грубо

...
ИлюстрацияИван е подсъдим за това, че извършил непристойни действия, грубо
Коментари Харесай

Убиец, излежал присъдата, си подлуди село Маринка! Връщат го на топло за 2 години

 Илюстрация
Иван е обвиняем за това, че направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Деянието е съпроводено със опозиция против полицейски чиновници, изпълняващи отговорностите си по запазване на публичния ред и се отличава с извънреден цинизъм и смелост. Престъплението е осъществено на 1 и 3 ноември 2020 година пред детска градина в село Маринка, оповестиха от бургаския съд.  

По време на следствието е открито, че на първата посочена дата подсъдимият отправил заплашителни думи, изрази и обиди към инцидентен минувач. Направил същото и по отношение на пристигналите на място двама полицейски чиновници, крещейки заплашителни и нецензурни думи против тях. На втората посочена дата подсъдимият крещял заплашителни думи, изрази и обиди по отношение на директорката и две учителки в детската градина. Иван се е съпротивил по време на ареста, обиждал, заплашвал, размахвал нож, дърпал и бутал полицейските чиновници, които изпълнявали служебните си отговорности.

Установено е също по този начин, че Иван е неведнъж осъждан. Една от присъдите по отношение на него е постановена за осъществено ликвидиране на мъж от Маринка, осъществено през 2009 година. Той е търпял ефикасни санкции " отнемане от независимост “ до 2018 година.

Присъдата на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР