> ИлюстрацияИнициативата е на БХРА и в нея участват членове

...
> ИлюстрацияИнициативата е на БХРА и в нея участват членове
Коментари Харесай

Хотелиери от Варна осигуряват топъл обяд за 100 медици на първа линия

 > Илюстрация
Инициативата е на БХРА и в нея вземат участие членове от Съюза на хотелиерите и Съюза на притежателите в " Златни пясъци " и " Св. Св. Константин и Елена " във Варна, разяснява за медията ни Георги Щерев, ръководител на Съюза на хотелиерите в " Златни пясъци ".

" 50% от хората, които подаряват средства и артикули са притежатели на хотели, които изобщо не са работили през миналия сезон и също са в затруднено състояние. Това приказва за силата на морала, отговорността и съпричастността на сътрудниците в сектора, които заслужават безпределно почитание за жеста, който вършат ", разяснява Георги Щерев. 

Стана ясно, че топлият обяд ще бъде приготвян в заведение, което се намира в рамките на Морско учебно заведение, а средства и артикули за това са предоставени от хотелиерите в двата курорта. Разносът ще бъде осъществяван от Оперативна програма " Ученическо и столово хранене ", добави още Стоян Пасев. 

Инициативата е в поддръжка на медиците от коронавирус отделенията в 7 варненски лечебни заведения, измежду които и Инфекциозна клиника. 

Георги Щерев прикани освен своите сътрудници да откликнат съгласно опциите си на благородната идея, а и всички жители, които имат опция, да се включат в самодейността. Съвсем скоро ще бъде оповестена и банкова сметка, по която всеки ще може да внесе подаяние за подкрепяне на положителното начинание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР