> ИлюстрацияЕто какво сподели за Varna24.bg един от инициаторите на

...
> ИлюстрацияЕто какво сподели за Varna24.bg един от инициаторите на
Коментари Харесай

Студенти от Варна с благородна кауза в помощ на деца от институции

 > Илюстрация
Ето какво показа за Varna24.bg един от основателите на благотворителната самодейност:

" Името ми е Милен Маринов, на 24 години, студент в Технически Университет - Варна, компетентност " Социален мениджмънт “, втори курс. От дребен се стремя да оказвам помощ на тези, които се нуждаят от помощ и поддръжка. С годините, обаче, това се трансформира в моята най-главна цел, а точно да провеждам благотворителни събития за деца в неравностойно състояние. Тази моя цел нямаше да се реализира, в случай че зад мен не бяха застанали моите сътрудници от Технически университет - Варна и Колеж по туризъм - Варна, с които работим към този момент пет следващи години.

Дойде ред и на шестото благотворително събитие по случай коледните празници, което организираме за деца и младежи от ЦНСТ - Варна и ЦНСТ - Провадия. За децата сме подготвили богата стратегия, в която ще вземат присъединяване " Танцова работилница “ - Варна, Общински Детски Комплекс " Сребърни звънчета “ - Варна, децата от ОУ " Добри Чинтулов “ - Варна, а Веско Василев ще бъде DJ.

Кутии за събиране на средства ще бъдат сложени в Колеж по туризъм - Варна и хотел “Черно море ", а събраната парична сума ще се употребява за образователни и шофьорски курсове, които да оказват помощ за развиването на децата. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР