Илюстрация55-годишен мъж призна в съдебна зала вината си по две

...
Илюстрация55-годишен мъж призна в съдебна зала вината си по две
Коментари Харесай

Глобиха вандал, потрошил витрина на магазин във Варна на пияна глава

 Илюстрация
55-годишен мъж призна в правосъдна зала виновността си по две повдигнати по отношение на него обвинявания - в осъществяване на хулигански дейности на обществено място (по член 325 от НК), както и в заличаване на непозната движима движимост (по член 216 от НК). 

Деянията са осъществени от подсъдимия на 18 септември предходната година. Вечерта на тази дата под въздействие на използван алкохол, подсъдимият, движейки се в централната част на Варна по бул. “Княз Борис I “, неоснователно почнал да крещи заплашително на всеослушание и да блъска с ръце по витринно стъкло на магазин за облекла. Малко по-късно се засилил и с крайник ритнал по витрината, при което стъклото се счупило. Очевидци на протичащото се алармирали в полицията и подсъдимият бил арестуван наоколо. Унищоженото витринно стъкло е на стойност за близо 1200 лв..

55-годишният  подсъдим е с чисто правосъдно минало. Нанесените материални вреди са възобновени. За всяко от действията бяха наложени обособени санкции, като по силата на утвърденото съглашение, съдът дефинира той да търпи най-тежкото от тях - 8 месеца пробация, при честота два пъти седмично на регистрацията по сегашен адрес, както и осъществяване на наложителни срещи с пробационни чиновници, също за период от 8 месеца. Съдебният акт е финален и влиза в действие незабавно.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР