илюстрация: Задържаха нелегални мигранти след полицейска гонка в Бургаско. 72-ма

...
илюстрация: Задържаха нелегални мигранти след полицейска гонка в Бургаско. 72-ма
Коментари Харесай

Патрулка преследва ТИР край Бургас

илюстрация:

Задържаха незаконни мигранти след полицейска гонка в Бургаско. 72-ма мигранти, самоопределили се като афганистанци, както и трафикиращия ги 45-годишен български водач, са арестувани от чиновници на Областната дирекция на полицията в Бургас към среднощ. Водачът на ТИР-а, който се е движил по пътя Созопол - Бургас не се е подчинил на полицейските разпоредби за прекъсване на контролно-пропусквателен пункт " Пода " и е траял по бул. " Тодор Александров ".

След гонка в региона до бензиностанцияна бул. “Тодор Александров ” товарният автомобил е спрян и лидерът му е арестуван. Установено е, че това е 45-годишен престъпно проявен мъж от гр. Маджарово, общ. Хасково. Той е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като тестът е  била позитивна за приложимост на амфетамин и метамфетамин, прецизира Българска телеграфна агенция.

При инспекцията в полуремаркето на ТИР-а са открити 72-ма противозаконни мигранти, самоопределили се, като жители на Афганистан. Трафикантът и мигрантите са арестувани за период от 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на Първо районно управление (на МВР) Бургас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР