Илюстрация Увеличаване Смаляване С повече от 10-годишния си опит като

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване С повече от 10-годишния си опит като
Коментари Харесай

"Инжконсулт" е предпочитан партньор при закупуването на строителна механизация

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
С повече от 10-годишния си опит като вносител и сервизна поддръжка на тежка машинизация " Инжконсулт " ЕООД продължава да бъде желан сътрудник при закупуването на строителна машинизация.

През юли 2019 година компанията достави в България 55-тонен телескопичен верижен кран XCG55TE на колоса в производството на строителна техника XCMG.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики XCG55TE е представител на ново потомство верижни кранове, които се характеризират с висока продуктивност, експлоатационната успеваемост, удобството за демонтиране и превозване, както и комфорт на работа. Моделът има телескопична стрела с пет секции с дължина 41 м и може да бъде оборудван с 9.5 - 16 м надстройка.

XCG55TE е чудесно решение при нужда от бързо пренасяне по продължение на работната площадка и придвижване с товар. С късото си време за конфигурация и високата еластичност при потребление кранът беше и разумният избор при плана за тръбопровода " Турски поток ".

" Инжконсулт " ЕООД предлага цялата гама телескопични верижни кранове от 25 тона до 220 тона на XCMG.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР