Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 3 от 5 Още от същото:

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 3 от 5 Още от същото:
Коментари Харесай

Кино: "Едно последно парти"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Оценка: 3 от 5
Още от същото: " Тежка нощ " Someone Great е от мощните министър председатели на Netflix за 2019 година, в първата десетка (8) на препоръчваните от в. " Ню Йорк таймс " заглавия там. Лек, жизнен, с мигове на фриволност, само че и с трогващи паузи, с настоящи клубни и електронни части, чиито текст и време на появяване са значими за сюжета. Като в Almost Famous, съгласно авторката Дженифър Робинсън (32), дебютираща в киното след сполучливите серии Sweet/Vicious по MTV. Духът на цинична искреност е като в разюзданите другарски комедии на Джъд Апатоу, само че от женска позиция. Класическият сантиментален модел е извърнат - фокусът е раздялата, не щастливото влюбване.

Три приятелки, от три раси (за разлика от " Сексът и градът " ), с греховни мемоари от колежа, си споделят всичко. С сполучливи кариери, с тревогата на прага на 30-те. Джени (Джина Родригес) е получила мечтаната работа като музикален публицист в сп. Rolling Stone, само че във филиала им в Сан Франциско летаргичният й другар отхвърля отдалечена връзка и я напуща мъчително. Блеър (Британи Сноу) има организация за маркетинг по Instagram и изтощено общуване с слабохарактерен мъж. Тъмнокожата Ерин (Деуанда Уайз) е още с колежанския си пиърсинг и уплашена от сериозната си връзка с Леа, шефка на фешън бутик. Трите вършат от последния ден на Джени в Ню Йорк празненство без задръжки. Градът, хубав и спокоен, с неоновия си нощен темп, е четвъртият " другар " в групата.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Филмът е автобиографичен за надарената Робинсън, самата тя е писала за музикални уеб сайтове. Показателен е за мисленето и алтернативите пред децата на милениума. Те още имат обичаните си Хари Потър общества ( " Рейвънклоу ", не " Грифиндор " ), само че времето изтича (с хубава вътрешна смешка, че придвижването Time`s Up е закъсняло), би трябвало да се вземат решения за живота. Тук те са изненадващо трезви, в посока самостоятелност. Слънчевата Джени би трябвало да избира сред романтиката или себе си като кариера и развиване.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР